Yamaha YZF-R125 - GAMMA Yamaha R125 Cup
GAMMA Yamaha R125 Cup
YAMAHA
yamaha yzf-r125

Yamaha YZF-R125: een sportieve machine

Bij Yamaha Motor vinden we dat kwaliteit altijd een serieuze grondslag heeft. Nu we al meer dan 50 jaar actief zijn als innovatieve motorfietsfabrikant kunnen we bogen op werkelijk bijzondere machines. De 125cc-serie belichaamt waarden als vrijheid, plezier en voldoening. Elk exemplaar is gebouwd met dezelfde bezieling, onverminderd na tientallen jaren competitie en winnen op de hoogste niveaus.

De Yamaha YZF-R125 is in zijn klasse de motorfiets die met kop en schouders boven de massa uit steekt. Met het opwindende DNA van Yamaha's legendarische R-serie is de op de racerij geïnspireerde YZF-R125 jouw instap tot de meest sportieve club op het gebied van motorrijden. Geavanceerde technologie afkomstig van onze R-serie modellen. Modellen die tot de meest gerespecteerde en succesvolle motorfietsen behoren, zowel op de weg als op het circuit. Met zijn radicale design en kenmerken als de upside-down voorvork, aluminium swingarm, vloeistofgekoelde motor met korte slag, is de YZF-R125 gebouwd voor sensatie.

 • Springlevende viertaktmotor met brandstofinjectie
 • R-serie DNA
 • 6-versnellingsbak
 • Deltabox stalen chassis en aluminium swingarm
 • Upside-down voorvork
 • Sportieve naar het midden gemonteerde uitlaatdemper
 • Hoogwaardige radiaal gemonteerde remklauw vóór
 • Groot formaat remschijven, Ø 292 mm vóór en Ø 230 mm achter

De Yamaha YZF-R125 in GAMMA Yamaha R125 Cup uitvoering

Omdat de GAMMA Yamaha R125 Cup een opstapklasse is die betaalbaar moet blijven, mag er slechts een beperkt aantal aanpassingen gedaan worden. Deze aanpassingen zijn een onderdeel van de GAMMA Yamaha R125 Cup wegracekit, zoals een kill switch, een achter tandwiel, kuipdelen, speciale uitlaatdemper, KN luchtfilter, set banden (special compound), diverse beschermende componenten, etc. Het wettelijk verplichte ABS remsysteem wordt bij de GAMMA Yamaha R125 Cup motofiets uitgeschakeld.

Een standaard 2018 Yamaha YZF-R125 (model standaard voorzien van ABS) en de los meegeleverde GAMMA Yamaha R125 Cup kit, is leverbaar via elke officiële Nederlandse Yamaha-motorfietsdealer. De 2018 Yamaha YZF-R125 wordt geleverd zonder kenteken. Na aankoop van de motorfiets wordt de GAMMA Yamaha R125 Cup wegracekit separaat uitgeleverd door HVG engineering.

Aankoop GAMMA Yamaha R125:
Voor het bedrag van € 3448,50 (bedrag incl. BTW, excl. BPM) wordt men eigendom van een nieuwe 2018 Yamaha YZF-R125 (met ABS, zonder kenteken) en kan hij/zij met veel plezier aan de GAMMA Yamaha R125 Cup gaan deelnemen. Genoemde bedrag is op basis van levering via een officiële Yamaha-motorfietsdealer.

De eigen bijdrage in de kosten van de GAMMA Yamaha R125 Cup wegracekit bedraagt € 399,= incl. BTW. Dit bedrag dient men te voldoen bij het afhalen van deze kit bij HVG engineering.

2018 GAMMA Yamaha R125 Cup kit:

 • Complete racekuip, tankcover, en een tweedelig zitje Geheel wordt in GAMMA Yamaha R125 Cup kleuren geleverd, dit om de identiteit van de GAMMA Yamaha R125 Cup te waarborgen, plus een complete stickerset met het juiste startnummerset van de desbetreffende deelnemer.
 • Set banden (race compound)
 • Voorremhendel beschermbeugel
 • Kill switch met contrastekker
 • 52 tands achter tandwiel
 • Paddock stand, inclusief twee bobbins
 • Speciale GAMMA Yamaha R125 Cup uitlaatdemper van HGS Exhausts
 • KN wegracefilter

Montage door derden van de GAMMA R125 Cup kit:
Indien gewenst kan HVG Engineering de montage van GAMMA R125 Cup kit voor jouw verzorgen, waarbij alle delen die van de Yamaha YZF-R125 verwijderd worden ook na demontage weer aan jouw worden meegeleverd. Hierdoor is het mogelijk om de GAMMA Yamaha R125 Cup in een later stadium weer terug te bouwen naar de originele uitvoering voor gebruik op de openbare weg. Voor meer informatie over het monteren van de GAMMA R125 Cup kit kunt u terecht bij HVG engineering via info@hvg-engineering.com.

GAMMA Yamaha R125 Cup kledingpakket:
Yamaha Motor Europe, branche Nederland zal alle 2018 GAMMA Yamaha R125 Cup rijders tevens voorzien van een GAMMA Yamaha R125 Cup kledingpakket.

GAMMA Yamaha R125 Cup kledingpakket:
Yamaha Motor Europe, branche Nederland zal alle 2018 GAMMA Yamaha R125 Cup rijders tevens voorzien van een GAMMA Yamaha R125 Cup kledingpakket.

Fotogalerij

Prijzengeld 2018 GAMMA Yamaha R125 Cup

Yamaha Motor Europe, branche Nederland stelt voor het seizoen 2018 kampioenschap de volgende prijzen beschikbaar:

1ste prijs:
De kampioen van de GAMMA Yamaha R125 Cup krijgt in bruikleen voor het seizoen 2019 een Yamaha YZF-R3 in complete Cup uitvoering. De inschrijfkosten voor deelname aan de Yamaha R3 Cup wedstrijden zijn voor rekening van de coureur.

2e prijs:
Waardebon van € 500,- inclusief BTW (consumenten adviesverkoopprijs).
Voor onderdelen/accessoires te besteden bij een officiële Yamaha-motorfietsdealer.

3e prijs:
Waardebon van €250,- inclusief BTW (consumenten adviesverkoopprijs).
Voor onderdelen/accessoires te besteden bij een officiële Yamaha-motorfietsdealer.

Official Supplier
hgs
Official Supplier
tt circuit assen
Official Supplier
yamalube